Medewerkers


In de praktijk werkt één dierenarts. Uw huisdier wordt dus altijd door dezelfde, ervaren, dierenarts behandeld, die u en uw dier goed kent. Alleen een paar weken per jaar, tijdens de vakanties, zult u een waarnemer aantreffen.

Simone Uitendaal

De dierenarts van de praktijk is Simone Uitendaal. Ze is afgestudeerd in 1999 en heeft in 2007 de praktijk van dierenarts Rotteveel overgenomen.

Simone heeft drie jonge Zweedse vallhunden of västgötaspetsen, Niike, Ruby en Onni, waar zij van alles mee onderneemt: gewoon wandelen, behendigheid, gehoorzaamheid, speuren en zelfs af en toe een show. Vooral Niike en haar zoon Onni hebben hiermee ondertussen al aardig wat prijzen in de wacht gesleept. Hiervoor heeft ze nog veel meer huisdieren gehad, van honden en katten tot kippen, cavia's en konijnen.

Als eigenaar van een Scandinavisch hondenras ligt het voor de hand dat ze graag naar het noorden op vakantie gaat, vooral Noorwegen is favoriet.


Mariëlle Uitendaal

Mariëlle is de zus van Simone. Behalve dat ze de administratie verzorgt, is ze ook vrijwel elke dag in de praktijk te vinden.

Mariëlle heeft ook een västgötaspets gehad, Jullan, die bijna 15 jaar oud is geworden. Ook heeft ze nog andere honden en katten gehad.


Romy Hughes

Paraveterinaire Romy is in 2007 begonnen als stagiaire in de praktijk en ze is daarna nooit meer weggegaan.

Romy heeft een honden, twee katten en twee cavia's. Ook heeft ze drie kinderen, Lily, Dylan en Charlie. Lily en Niike (de hond van Simone) zijn grote vriendinnen en zitten samen op doggydance.